SIENA CONSULTING AS

IT- og Telecombransjen er i dag preget av etterspørsel etter de riktige medarbeiderne. Hvis du trenger faste medarbeidere kan vi bistå på den måten du ønsker. Vi kan ta ansvar for hele prosessen eller de delene du ønsker å sette bort. Deler av prosessen kan være: intervjubistand, referansesjekker, testing av kandidater og tilbakemeldinger på disse, administrasjon og annonsering.

Vi har selv jobbet i IT og telekom bransjen i mange år og har store nettverk innen disse bransjene og tilgang til både interne og eksterne kandidatbaser. Dersom du trenger noen som snur seg fort og leverer raskt, mener vi du har funnet en god samarbeidspartner. Vi er langt fra dyrest i bransjen, men vi er sikkert ikke billigst heller – men for deg som kunde er det leveranse og kvalitet som er viktigst. 

Vi bruker heller litt tid i forkant for å avdekke hva du egentlig skal ha før vi starter å jobbe – enn å jobbe mye med kandidater du aldri blir fornøyd med. 

Vi har samarbeid med flere utenlandske aktører for å fremskaffe den riktige kompetansen, da det ofte ikke er tilgang på ønsket kompetanse i det norske markedet.

OM OSS

BJØRN FJELDSTAD

Bjørn har lang erfaring fra ulike stillinger innen IT og konsulentbransjen. Har har et stort nordisk og europeisk kontaktnett og har lang erfaring innen rekruttering og salg av konsulenttjenester. 

Bjørn er utdannet bedriftøkonom fra BI og har mer en 25 års erfaring fra IT-brasjen. 

Bjørn har blant annet erfaringer fra selskaper som Cap Gemini, Informatikk, IBS Norge AS, Manpower IT (bygget opp IT-satsningen i Norge) og etablerte eget selskap i august 1996.

Bjørn har erfaring fra rent konsulentarbeid, som systemsjef, prosjektledelse, daglig leder og innen salg- og markedsføring av produkter og tjenester. Har siden 1997 utarbeidet et eget rekrutteringskonsept for IKT-bransjen og har vært engasjert i flere rekrutteringsoppdrag for større konsern.

Han etablerte selskapet Core Management Software AS i 2003 hvor han var daglig leder. Selskapet solgte og implementerte standard TEM-løsninger (Travel and Expense Management) i det norske markedet.

Fra 1.03.2006 ble selskapet en del av Siena Consulting AS.

bf@sienaconsulting.no

+47 957 39 965

Kontakt oss i dag

Siena Consulting AS

+47 957 39 965

post@sienaconsulting.no

© 2018 Siena Consulting AS. Powered by Optima Media ASCookies
© 2018 Siena Consulting AS
Powered by Optima Media AS
Cookies